
Eccovi la torta di Guido e Rosetta, marito e moglie...
una coppia di amici molto cari...
Hanno festeggiato i loro compleanni nello stesso giorno poichè sono nati sempre a maggio...
Stavolta la torta è una torta molto speciale...in quanto il suo interno è composto da pan di Spagna al cioccolato e caffè,
mousse Mars (con molti pezzi di cioccolatini Mars) e mousse al pistacchio...
Una vera leccornìa che ti fa leccare i baffi :)
Tantissimi auguri Guido e Rosetta!!!
E che tutti i vostri desideri diventino realtà!!!



una coppia di amici molto cari...
Hanno festeggiato i loro compleanni nello stesso giorno poichè sono nati sempre a maggio...
Stavolta la torta è una torta molto speciale...in quanto il suo interno è composto da pan di Spagna al cioccolato e caffè,
mousse Mars (con molti pezzi di cioccolatini Mars) e mousse al pistacchio...
Una vera leccornìa che ti fa leccare i baffi :)
Tantissimi auguri Guido e Rosetta!!!
E che tutti i vostri desideri diventino realtà!!!



ff frumoas !suuper arata :
RispondiEliminaWau superb ca intotdeauna. Daca se poate cum faci "pielea de ciocolata"? Toate torturile tale sunt o incantaere pentru ochi si suflet. Multumimm ca esti alaturi de noi si ner impartasesti din munca ta. Cu mult respect Miny
RispondiEliminasono incantata dalle tue creazioni, sono veramente stupende!
RispondiElimina@ Anca...iti multumesc :)
RispondiElimina@ Miny...draga Miny din motive pur comerciale (dat fiind ca multi clienti imi viziteaza blogul) nu pot dezvalui aceste detalii tehnice..oricum "pielea de ciocolata" este in probe...pana nu voi fi multumita de ea nu pot da o reteta clara :)
@ Valeria...ti ringrazio cara..sei molto gentile...
BELLISSIMA!
RispondiEliminaquesta torta è bellissima!! Le tue creazioni sono stupende!
RispondiEliminaMa la ricetta della mousse di mars? Mi sembra molto interessante... Come si fa?
@Betty...grazie mille
RispondiElimina@redgirl...grazie per i tuoi apprezzamenti..la ricetta della mousse di mars è molto squisita...eccola:
MOUSSE MARS
500g ricotta
100g zucchero
3 cioccolatini Mars da 60g ognuno
300 ml panna liquida
3 cucchiai gelatina in polvere(oppure 20g gelatina in fogli)
Elegant si plin de rafinament...Dora esti fantastica fata draga,te apreciez si-mi esti tare draga!
RispondiEliminagrazie mille! per farla mescoli ricotta e zucchero sciogli i mars e metti la panna montata dentro?? No... aspetta mi sfugge il procedimento!! :D
RispondiElimina@ redgirl...ti chiedo la cortesia di contattarmi in privato...per motivi pur commerciali non posso svelarti il procedimento...grazie per la comprensione...
RispondiEliminaDraga Dora, superb - ca intotdeauna, minunat - ca tot ceea ce faci tu. Cuvintele sunt putine pentru a exprima ceea ce simt eu in fata unui tort de-al tau. Un mic Of! am si eu, acela ca nu mai scrii pe blogul tau si in limba romana si cum eu nu stiu italiana...
RispondiEliminaInca o data, sincere felicitari! Ai toata admiratia mea!
dora,intru mereu sa-ti vad minunatiile,chir daca nu as comentarii.imi place grozav decoratia tortului asta !
RispondiEliminaimi place forma, tu mereu vii cu idei de astea inedite. felicitari, arata minunat
RispondiEliminaImi place noul design al blogului! Este mai degajat. Cat despre creatii...esti o maestra, dar cred ca asta nu mai este o noutate, iar cuvintele ar fi de prisos. Te pup si sunt cu ochii mereu pe blogul tau pentru a-mi incanta retina. Felicitarile pentru tot ceea ce faci!
RispondiEliminaLuminis ha detto...
RispondiEliminaDraga Dora, superb - ca intotdeauna, minunat - ca tot ceea ce faci tu. Cuvintele sunt putine pentru a exprima ceea ce simt eu in fata unui tort de-al tau. Un mic Of! am si eu, acela ca nu mai scrii pe blogul tau si in limba romana si cum eu nu stiu italiana...
Inca o data, sincere felicitari! Ai toata admiratia mea!
Draga Lumi iti multumesc mult pt aprecierile tale...din pacate sau mai bine zis din motive subiective nu mai scriu si in lb romana...dar orice doresti sa stii contacteaza-ma in privat si-ti raspund cu placere...te pup fata draga
pansy ha detto...
RispondiEliminadora,intru mereu sa-ti vad minunatiile,chir daca nu as comentarii.imi place grozav decoratia tortului asta !
Iti multumesc frumos draga mea...ma bucur ca-ti place...
Iustina ha detto...
RispondiEliminaimi place forma, tu mereu vii cu idei de astea inedite. felicitari, arata minunat
Esti o draguta cu comentariile tale si-ti foarte multumesc..
Petite Foury ha detto...
RispondiEliminaImi place noul design al blogului! Este mai degajat. Cat despre creatii...esti o maestra, dar cred ca asta nu mai este o noutate, iar cuvintele ar fi de prisos. Te pup si sunt cu ochii mereu pe blogul tau pentru a-mi incanta retina. Felicitarile pentru tot ceea ce faci!
Asa-i draga mea..era nevoie de o schimbare..aprecierile tale imi bucura inima..iti multumesc frumos pt felicitari...te pup cu drag